home-header-img-1 home-header-img-2
Променете водата, променете своя живот!

Антиоксидантна

научи повечe

ВИДЕО

Преструктурирана

научи повече

ВИДЕО

Защо Канген вода?

familly-02

Полезна Канген вода за всеки ден

Канген вода е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества.

Хората, които пият Kangen вода, след няколко дни чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства
и в нея започва да тече голямо количество кислород, необходимо за всички клетки. Също така се неутрализира киселинността в организма. 
Научи повече


familly-02

Еко вода за дезинфекция на дома

Отстранете химикалите от дома си. Силно киселата вода има силно дезинфекциращи свойства, които се използват за почистване на различни повърхности в дома, както и за лична хигиена.

familly-02

Чиста вода за бебешка храна

Машината произвежда чиста, филтрирана вода, подходяща за подготовката на бебешка храна и пиене на лекарства.

familly-02

Козметична вода като тоник

Тази вода действа тонизиращо на лицето и кожата и я омекотява. Прави косата по-лъскава.

familly-02

Премахва пестицидите от храните

Силно алкалната вода премахва пестицидите от зеленчуците и плодовете (виж видеото).
Използва се като общопочистващ препарат за обезмасляване и като перилен препарат.


УРЕДИ

LeveLuk SD 501 PLATINUM

LeveLukSD 501 PLATINUM е стилен модел с 5 езикови варианта: английски, немски, френски, италиански и испански. LeveLuk SD 501 PLATINUM акцентира върху дизайна в унисон с модерния стил на съвременните кухни.

Има същите параметри, като LeveLuk SD 501 и е предназначен за многочленни семейства. С него се работи лесно, благодарение на големия LCD дисплей, добре означени копчета и ясни гласови команди.

LeveLuk SD 501 PLATINUM произвежда достатъчно вкусна, здравословна, алкална Канген вода с антиоксидантно действие за добра хидратация на цялото семейство. Вижте ВИДЕО.

Уреда филтрира и йонизира чешмяната вода и произвежда 5 вида вода: питейна алкална Канген вода, вода за пиене на лекарства, козметична вода, вода за дезинфекция в дома и вода за измиване на храни, която разтваря пестициди и хербициди от повърхността на плодовете и зеленчуците.  Научете повече

Вижте видеопрезентацията
Снимка на продукта
Kangen-logos

LeveLuk SD 501

LeveLuk SD 501 е най-предпочитания модел за голямо семейство. Произвежда достатъчно вкусна, здравословна, алкална Канген вода с антиоксидантни свойства за по-добра хидратация на цялото семейство.

Уникалното качество на този уред е оценено от японската Асоциация за превентивна медицина, чиито членове са 6 500 лекари. Тя препоръчва само йонизаторите LeveLuk от производителя Enagic.

Уреда филтрира и йонизира чешмяната вода. Произвежда 5 вида вода: питейна алкална Канген вода, вода за пиене на лекарства, козметична вода, вода за дезинфекция в домакинството и вода за измиване на храни, която разтваря пестицидите и хербицидите от повърхността на плодовете и зеленчуците. Научете повече

 

Вижте видеопрезентацията
Снимка на продукта
Kangen-logos

LeveLuk JRII

LeveLuk JRII е предназначен за хора, които живеят сами или за двучленни семейства. Консумира по-малко енергия и има по-малко на брой електродни платки. LeveLuk JRII произвежда достатъчно вкусна, здравословна алкална Канген вода с антиоксидантни свойства за по-добра хидратация.

Уникалното качество на този уред е оценено от японската Асоциация за превентивна медицина, чиито членове са 6 500 лекари. Тя препоръчва само йонизаторите LeveLuk от производителя Enagic.

Уреда филтрира и йонизира чешмяната вода. Произвежда 5 вида вода: питейна алкална Канген вода, вода за пиене на лекарства, козметична вода, вода за дезинфекция в домакинството и вода за измиване на храни, която разтваря пестицидите и хербицидите от повърхността на плодовете и зеленчуците. Научете повечеВижте видеопрезентацията
Снимка на продукта
Kangen-logos

LeveLuk R

LeveLuk R е семеен модел за получаване на първоначален опит с йонизатор в семейството. Този модел е приемлив за семейства, които не желаят да инвестират по-голяма сума. Изпробвайте го, а за в бъдеще може да обмислите покупка на най-любимия – лидера на Enagic LeveLuk SD 501.

Уникалното качество на този уред е оценено от японската Асоциация за превентивна медицина, чиито членове са 6 500 лекари. Тя препоръчва само йонизаторите LeveLuk от производителя Enagic.

LeveLuk R произвежда достатъчно вкусна, здравословна алкална Канген вода с антиоксидантни свойства за по-добрата хидратация на цялото семейство. Уреда филтрира и йонизира чешмяната вода и произвежда 3 вида вода: питейна алкална Канген вода, вода за пиене на лекарства и козметична вода. Научете повече

Снимка на продукта
Kangen-logos

ANESPA

Искате ли в къщи да се къпете с минерална йонна вода? Благодарение на двойния филтър Aнеспа това е възможно. Aнеспа първо пречиства чешмяната вода, след това я обработва и зарежда, докато тя получи релаксиращите свойства на водите в термалните бани. Водата от Анеспа по–добре хидратира кожата и косата.

Aнеспа ви носи късче от Япония у дома. Япония е известна с традициите си в домашното спа: след къпане, така както е навик в термалните бани, семейството си прави в къщи гореща релаксираща вана точно с такава минерална йонна вода. Научете повече

Снимка на продукта

Незаменимите свойства на Канген вода

Предпазване на тялото от преокисляване

doctor

Преокисляването на организма води до появата на хронични заболявания. Според лекарите не можем да се разболеем, ако запазим равновесието между киселата и основната среда в организма.

Алкалната Канген вода помага на тялото да възстанови отново равновесието в прекислената му среда. Научи още

Прочетете мненията на лекарите за алкалната вода

Профилактика пред дехидратация на тялото

longevityНамаляването на количеството вода в организма води до сгъстяване на средата в него. Жаждата не се смята за достатъчно бърз сигнал за това. Когато усетите жажда, може вече да сте дехидратиран. Кои са симптомите за дехидратация на тялото? Стареене, умора, гняв, безсъние, запек, камъни в бъбреците, язви, главоболие.

Структурираната Канген вода подпомага по-добрата хидратация на тялото. Научи повече


Опитайте безплатно антиоксидантните свойства на водата Канген.

Налейте си вода при нас

 

 

Препоръки